Gavekort

Har du svært ved at finde den helt rigtige gave, så er et gavekort et godt bud. Et gavekort luner altid og er en god løsning når du ikke kender modtagerens præcise ønsker. Et gavekort til vin og delikatesser vil altid blive påskønnet. Det er næsten umuligt ikke at finde noget i webshoppen, som ikke vil glæde enhver. 
Vejledning til køb af gavekort:
Køb et gavekort og giv gave modtageren frit valg i vores store udvalg af vine og delikatesser. Du vælger selv beløbets størrelse ved at angive antal. Ønsker du f.eks. et gavekort på kr. 500 skriver du 500 i antal, ønsker du et gavekort på kr. 1.000 så skriver du 1.000 osv. Der er plads til at skrive besked til gavemodtageren i tekstboksen. Når ordren er gennemført kan du udskrive gavekortet, og bruge det med det samme. (Gavekort udarbejdes, plads til tekst hvor kunden kan skrive besked til gavemodtageren).
Brug dit gavekort:
Ønsker du at betale for dit køb med et gavekort fra Strobelvin, så skal du gå ind i varekurven og under bemærkninger indtaste nummer på gavekortet. Ordren vil blive ekspederet og beløbet vil blive nedskrevet værdien af dit gavekort. Har du spørgsmål kan du kontakte os på telefon 86209622